Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobilny Internet bez Limitów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy jest może jakiś szybki, niedrogi internet mobilny bez limitu transferu danych? Mam zamiar sobie kupić laptopa Asusa ROG G750, no ale potrzebny mi będzie internet mobilny bez limitu danych. Zależy mi na:

- Szybkości (Duży Download, Upload i niski ping)

- Cenie (Do 130 zł/m-c maks)

- Wi-Fi (jakieś tam wi-fi do tego internetu, nie musi być jakieś superszybkie). 

Mieszkam w Siedlcach.

Do tego mam pytanie, czy do laptopa można podłączyć internet "z kablem", np. z netii? A potem go wyjąć i np. siąść na łóżku, włączyć sobie wi-fi i przeglądać dalej internet? A potem jak znowu będę chciał sobie pograć to wyłączyć wi-fi, podpiąć kabel i siąść przy biurku z tym laptopem? 

Naprawdę nie znam się na tym, także proszę o nie hejtowanie, czy też o brak szyderstwa w postach. I proszę o posty skierowane do "przeciętnego kowalskiego" coś tam znającego się na komputerach itd. 

Proszę także o linki. 

Opublikowano

Nie ma internetu mobilnego bez limitu. Ja mam 30mb/s down i 10mb/s up oraz 70GB limitu z nielimitowanym transferem nocnym i przeglądaniem stron za 89zł w Play. Przez pierwsze 6 miesięcy umowy limitu nie ma.

Tylko upewnij się, że jesteś w zasięgu Play LTE.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie. Jaki router od TP-Link do internetu z netii? I czy to możliwe, by mieć router z TP-Link i net z netii? Do tego jak to wszystko skonfigurować itd.

Przydatne linki: 

http://www.tp-link.com.pl/products/
https://www.netia.pl/zamowienie_dom,270.html

Do tego jeszcze dochodzi to "do 100 Mb/s". Czy da się jakoś podpisać umowę by nie było tego "do"? Tylko np. "od" albo "aż" czy też "stałe 100Mb/s"? 

Opublikowano

do 100Mb/s czyli wcale nie masz tego zapewnionego, poprostu max będziesz miał 100 mb/s. 

Wiem o tym 

Do tego jeszcze dochodzi to "do 100 Mb/s". Czy da się jakoś podpisać umowę by nie było tego "do"? Tylko np. "od" albo "aż" czy też "stałe 100Mb/s"?
Opublikowano

polecam jedynie play za ok 60 zł 15 gb mobilny (sam używam bo 2 miesiacach placisz juz tylko 50 zł a predkosc taka sama. Da sie grac w cs. Ping okolo 60)

Opublikowano

polecam jedynie play za ok 60 zł 15 gb mobilny (sam używam bo 2 miesiacach placisz juz tylko 50 zł a predkosc taka sama. Da sie grac w cs. Ping okolo 60)

W CS nie gram a z tym chujowym internetem co teraz mam w cs mam ok. 30 pingu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...